вторник, 22 августа 2017 г.

В Одесі проходить 17-та Українська Конференція з космічних досліджень

Джерело: http://day.kyiv.ua


В Одесі проходить 17-та Українська Конференція з космічних досліджень. Це найбільш представницький національний форум, якій об’єднує науковців в галузі космічних досліджень. Робота Конференції розпочалася 21 і продовжиться до 25 серпня.
Цього року на Конференції представлено близько 200 доповідей з питань дослідження ближнього космосу, розробки приладів, матеріалів та технологій для космічних досліджень, методів спостережень земної поверхні з космосу, аналізу та моделювання земних процесів, розробки та експлуатації космічних апаратів та систем для космічних досліджень, космічної медицини та біології, астрофізичних, радіофізичних та космологічних дослідження. Крім того, передбачено широке обговорення питань освіти в галузі космічних досліджень.
Доповіді та їхнє обговорення свідчать про наявність усталеної галузевої тенденції, спрямованої на розвиток внутрішньої кооперації та активну міжнародну співпрацю, спрямованість розробок науковців на вирішення прикладних питань та прийняття управлінських рішень.
Створення єдиного національного середовища науковців в галузі космічних досліджень, яке було б складовою європейського і глобального наукового простору, є метою такого роду заходів. Це непростий процес, але обговорення свідчить, що рух відбувається в правильному напрямку, хоча і з різною, не завжди задовільною швидкістю.


Комментариев нет:

Отправить комментарий